Emma

"Eukko" Ikuinen ykkönen, ja ehdoton suosikkini!eukko.jpg

Emma ei erinäisistä syistä johtuen asu meillä kotona.

Eläissäni en ole koiralla nähnyt yhtä huikeaa menoa metsässä, kuin mitä Eukko on esittänyt. Vauhti ei laantunut edes päivän jälkeen autolle saavuttaessa vaan Eukko olisi jatkanut vielä auton edellä luovien tasaiseen tahtiin metsää molemmin puolin tietä, jos vain olisi antanut koiran juosta. Emma on koira, joka vetää menemään päällään, ja jossa ei aina (ikinä) vauhti ja järki kohtaa. Kerran jos toisenkin olen Eukko riepua illat ja yöt metsästysaikaan hieronut sen valittaessa kipeytyneitä jäseniään...ja aamuisin oltiin taas kuin ei mitään. Ja voi sitä elämää, kun Eukko joutui jäämään kämpille lepopäivää viettämään.emmaarno.jpg

Uiminen on Emman toinen "ykkösjuttu", kuntokaudella kesäisin Emma ui valjaat päällä ja veti minua ilmapatjalla pitkin ja poikin järviä ja jokia, voin vakuuttaa, että näky oli jokseenkin outo, ja usemman kerran saimme huvittuneita katseita osaksemme.  

Jostain syystä tuo höppänä on niin ihastuttavan kummallinen tapaus ettei sitä voi olla rakastamatta. Kaikki tapahtuu niin tunteella, tässä ja nyt. Satakymmen lasissa!! Sellainen voi olla vain Eukko.